logo Scholengroep 21 Vlaamse Ardennen logo Scholengroep 21 Vlaamse Ardennen

Raymonda Verdyck in GO! scholengroep 21


In januari was Raymonda Verdyck, afgevaardigd bestuurder van het GO!, te gast op onze scholengroep. Raymonda maakte van de gelegenheid gebruik om het strategisch plan voor 2030 toe te lichten. Het strategisch plan GO! 2030 gaat uit van één centrale visie, de zogenaamde poolstervisie. Deze visie is, net als de poolster zelf, een continu vaststaand richtpunt. Het omschrijft wat we als GO! willen zijn en waarin we ons onderscheiden van andere onderwijsaanbieders. Klik hier als je er achter wil komen wat onze poolstervisie precies inhoudt.

Voor deze gelegenheid sloegen we de handen in elkaar met de collega’s van GO! scholengroep 24, met wie we reeds enkele samenwerkingsverbanden hebben. Elke scholengroep heeft enkele innovatieve projecten uitgekozen die reeds lopen in onze scholen en mooi aansluiten bij de ambities van de poolstervisie. Beluister de toelichting van onze innovatieve projecten hier via Prezi of bekijk de samenvatting van de slides hier op PDF.

Ook stonden de directeurs van onze scholengroepen in werkgroepen stil bij de vragen hoe ver we reeds staan op het vlak van de 5 ambities, welke stappen we nog moeten zetten en wat we nog nodig hebben om onze doelen te bereiken.

Samen gaan we aan de slag om dé favoriete leergemeenschap, voor iedereen gepersonaliseerd, spiegel en bouwsteen van de maatschappij te worden!

   

Scholengroep Vlaamse Ardennen

Een warm stukje samenleving in een veilige, aangename en positieve leeromgeving.

Wij gaan samen op zoek naar

talent

vaardigheden

kennis

attitudes

in onszelf

en

in ieder.

Grijp vandaag het sterk onderwijsproject aan dat wij aanbieden om

   met inzet


       gelijkwaardig


           vanuit een gedragen brede basiszorg


               via ons innovatief onderwijsaanbod


het eigen leerproces in handen te nemen en

ontplooi jezelf tot een verantwoordelijke volwaardige burger in de samenleving van morgen.


SAMEN met
schoolteams,
kinderen,
jongeren en cursisten,
ouders,
grootouders,
het centrum voor leerlingenbegeleiding
en alle mogelijke externe partners


zetten wij ons in voor de uitbouw van

STERK participerend en kwalitatief onderwijs.

Eerstkomende evenementen

Gisteren stond ook bij ons de verwarming een graadje lager. #Dikketruiendag was een uitgelezen moment om samen stil te staan bij het klimaat en biodiversiteit. 🌾🐞
Een heleboel leuke initiatieven werden genomen om de koude temperaturen te trotseren, gaande van een 'gepimpte mutsen wedstrijd' tot ochtendgymnastiek met de hele school. 🧤🧣
#GObewust #helemaalGO
...

View on Facebook

‼️GO! Basisschool De Toekomst Avelgem zoekt een kleuteronderwijzer om onmiddellijk te starten tem woensdag 19 februari. Het gaat om een halftijdse opdracht (12/24).
Heb je interesse of ken je iemand?
Bel 056 65 01 40 of stuur jouw cv naar steven.verplancke@bsdetoekomst.be
...

View on Facebook

© 2018 Scholengroep 21 – SGR21 – Vlaamse Ardennen, Ronseweg 1, 9700 Oudenaarde