logo Scholengroep 21 Vlaamse Ardennen logo Scholengroep 21 Vlaamse Ardennen

Verwelkoming nieuwe krachten


Dit schooljaar mochten we in de maand november reeds een 50-tal nieuwe personeelsleden welkom heten binnen onze scholengroep. Aanvangsbegeleiding heeft een belangrijke plaats binnen het personeelsbeleid van de scholen en de scholengroep. Onze aanvangsbegeleiding steunt op drie pijlers: wegwijs-, werk- en leerbegeleiding waarbij het welzijn van het personeelslid steeds centraal staat.

Op de school krijgt het startende personeelslid naast een warm welkom ook extra ondersteuning van de directeur, de personeelsdienst, collega’s en een persoonlijke mentor. Daarbovenop biedt de scholengroep verschillende sessies waarin praktische en algemene informatie wordt aangereikt aan de nieuwe personeelsleden. Het pedagogisch project van het GO!, het onderwijsbeleid van de scholengroep, welzijn, pedagogische begeleiding, administratieve aspecten en interne kwaliteitszorg zijn enkele van de onderwerpen die behandeld worden.

We wensen deze toppers veel succes bij het uitbouwen van een mooie en boeiende carrière!

Scholengroep Vlaamse Ardennen

Een warm stukje samenleving in een veilige, aangename en positieve leeromgeving.

Wij gaan samen op zoek naar

talent

vaardigheden

kennis

attitudes

in onszelf

en

in ieder.

Grijp vandaag het sterk onderwijsproject aan dat wij aanbieden om

   met inzet


       gelijkwaardig


           vanuit een gedragen brede basiszorg


               via ons innovatief onderwijsaanbod


het eigen leerproces in handen te nemen en

ontplooi jezelf tot een verantwoordelijke volwaardige burger in de samenleving van morgen.


SAMEN met
schoolteams,
kinderen,
jongeren en cursisten,
ouders,
grootouders,
het centrum voor leerlingenbegeleiding
en alle mogelijke externe partners


zetten wij ons in voor de uitbouw van

STERK participerend en kwalitatief onderwijs.

Eerstkomende evenementen

18 hours ago

Scholengroep 21 Vlaamse Ardennen

Ondertussen in Denemarken. Vorige zondag vertrokken 5 van de leerlingen van GO atheneum Avelgem onder de deskundige leiding van Dhr. Lens en Dhr. Van Hamme richting Denemarken voor een zesdaags Europees project rond internationalisering. De leerlingen verblijven bij gastgezinnen en werken er samen met een lokale school. De leerlingen stellen het goed en de sfeer is top!
#fieroponsGO #GOparticipeertOndertussen in Denemarken. Vorige zondag vertrokken 5 van onze leerlingen onder de deskundige leiding van Dhr. Lens en Dhr. Van Hamme richting Denemarken voor een zesdaags Europees project rond internationalisering. De leerlingen verblijven bij gastgezinnen en werken er samen met een lokale school. Naar wat wij horen en zien, stellen ze het goed en is de sfeer top!
...

View on Facebook

22 hours ago

Scholengroep 21 Vlaamse Ardennen

Deze week was Kaatje van Ketnet op bezoek in de kleuterklasjes van GO! basisschool 'De Wereldbrug' Oudenaarde. 🥳 Dikke pluim voor het schoolteam en de immer enthousiaste juf Sabrina die de wedstrijd gewonnen heeft 👏🥰 Het was een onvergetelijke dag!
#fieroponsGO #GOschittert
...

View on Facebook

© 2018 Scholengroep 21 – SGR21 – Vlaamse Ardennen, Ronseweg 1, 9700 Oudenaarde