logo Scholengroep 21 Vlaamse Ardennen logo Scholengroep 21 Vlaamse Ardennen

Afscheid van Ludwig Van Tendeloo

Vorige week namen we afscheid van Ludwig Van Tendeloo, de coördinerend directeur van de scholengemeenschap basisonderwijs van onze scholengroep. Na jarenlange dienst wacht hem een welverdiend pensioen, waarvan hij met volle teugen mag genieten.

Vorige week vrijdag klonken we ter afscheid op de gezondheid van onze coördinerend directeur Ludwig Van Tendeloo. 44 jaar ervaring in het onderwijs op de teller, dat kan tellen! Sinds 1989 is hij al aan het werk in onze scholengroep. Toen werd hij aangesteld als leerkracht in de Dr. Ovide Decrolyschool in Ronse. In 2006 werd hij directeur van GO! basisschool De Polyglot in Spiere-Helkijn. Zeven jaar later maakte hij dan de overstap naar de functie coördinerend directeur van de hele scholengemeenschap basisonderwijs. Hij werd zo het ankerpunt voor alle directeurs onder zijn hoede. Als coördinerend directeur zorgde hij voor de nodige ondersteuning, coördineerde en faciliteerde hij de verschillende beleidsdomeinen. Hij zette zijn scholengemeenschap samen met zijn directeurs op de kaart in de regio.

We willen Ludwig bedanken voor al zijn inzet en harde werk gedurende al die jaren. Zijn dagelijkse koffietraditie zetten we samen voort. Een momentje om samen te genieten en te babbelen (en herinneringen aan Ludwig op te halen!) met het team van de scholengroep. We wensen hem een fantastisch pensioen toe, hopelijk vol mooie reizen!

15/9/2023

 

 

© 2022 Scholengroep Vlaamse Ardennen, Ronseweg 1, 9700 Oudenaarde