logo Scholengroep 21 Vlaamse Ardennen logo Scholengroep 21 Vlaamse Ardennen

Solliciteren

Spontaan solliciterenVul dit korte formulier in om spontaan te solliciteren bij onze scholen. We bekijken samen aan de hand van de openstaande vacatures wat de mogelijkheden zijn!

Vacatures in onze scholenAlle vacatures in de scholen en de scholengroep vind je ook op onze Facebookpagina. Op zoek naar werk in het onderwijs? Volg dan zeker onze pagina!

Onze visie


Dààr is het ons om te doen als scholengroep. We vinden het belangrijk om op élk niveau  -dat van de directies, dat van de leerkrachten én natuurlijk ook dat van de leerlingen- de juiste ondersteuning en omkadering te bieden. Zo kan elk niveau focussen op wat ècht belangrijk is en zijn talenten ten volle benutten.

Voor jou als leerkracht betekent dit

  • dat je aanvangsbegeleiding en coaching krijgt bij je start op school
  • dat er doorgroeimogelijkheden zijn binnen de scholengroep
  • dat we ervoor zorgen dat je kan bijleren in verschillende professionaliseringstrajecten
  • dat je inspraak krijgt in de vertaling van het schoolbeleid naar de klasvloer

Wil je meer weten over onze visie?

Onze-visie-op-onderwijs-lichtblauw

Onze scholen

Onze scholen zijn gelegen in de mooie Vlaamse Ardennen. Vaak werk je dus op een rustige groene locatie.

Onze scholen zijn bovendien meestal vlot bereikbaar. Openbaar vervoer wordt terugbetaald, je krijgt een km-vergoeding voor de fiets en met de auto bereik je de meeste scholen zelfs filevrij!

Wil je meer weten over onze scholen?

Elektronisch kandideren als je aan de slag wilt bij het GO!

Wie aan de slag wilt in het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, moet zich kandidaat stellen. Of je nu wilt lesgeven, een administratieve of ondersteunende functie in een school of instelling ambieert of in een centrum voor leerlingenbegeleiding (CLB) wenst aangesteld te worden, via deze toepassing kan je, op een eenvoudige manier, elektronisch kandideren. Een kandidatuur is geldig voor één schooljaar en moet jaarlijks − vóór 15 juni − ingediend worden. Aanvragen die vanaf 15 juni worden ingediend, worden beschouwd als laattijdige of spontane sollicitaties waaraan een lagere prioriteit wordt gekoppeld.

Kandideer nu elektronisch

© 2022 Scholengroep Vlaamse Ardennen, Ronseweg 1, 9700 Oudenaarde