logo Scholengroep 21 Vlaamse Ardennen logo Scholengroep 21 Vlaamse Ardennen

Solliciteren

Gezocht: gemotiveerde m/v voor een boeiende job in het onderwijs…

Dat het onderwijs een belangrijke taak heeft binnen onze samenleving hoeft geen betoog. Onze jongeren opleiden en vormen tot zelfstandige, kritische en gemotiveerde burgers, dat is waar wij elke dag opnieuw voor gaan. Stap jij mee in ons team?

Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap organiseert neutraal en actief pluralistisch onderwijs.
Kwaliteit is ons motto. Naast degelijk onderwijs hebben wij ook aandacht voor de andere facetten van de persoonlijkheidsontwikkeling. Het aanleren van sociale vaardigheden en omgaan met diversiteit zijn voor ons even belangrijk als het bijbrengen van schoolse kennis.

Het GO! wil kinderen opvoeden tot vrije en mondige mensen die stevig in hun schoenen staan in de samenleving van morgen. Deze taak willen we ten volle opnemen, samen met de ouders. Immers, samen staan we sterk!

Hoe kan je solliciteren?

Elektronisch kandideren

Wie aan de slag wilt in het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, moet zich kandidaat stellen.

Of je nu wilt lesgeven, een administratieve of ondersteunende functie in een school of instelling ambieert of in een centrum voor leerlingenbegeleiding (CLB) wenst aangesteld te worden, via deze toepassing kan je, op een eenvoudige manier, elektronisch kandideren.

Een kandidatuur is geldig voor één schooljaar en moet jaarlijks − vóór 15 juni − ingediend worden.

Aanvragen die vanaf 15 juni worden ingediend, worden beschouwd als laattijdige of spontane sollicitaties waaraan een lagere prioriteit wordt gekoppeld.

Je kan elektronisch kandideren door hier te klikken.

Kandideren voor het schooljaar 2020-2021

Info volgt nog.

Bekijk onze vacatures

Je kan onze vacatures steeds volgen op onze Facebookpagina. Ook kan je op deze website een kijkje nemen bij vacatures.

Spontaan solliciteren

Je kan ook vrijblijvend jouw kandidatuur doorsturen. Dit kan door jouw sollicitatie te versturen naar jobs@sgr21.be om jouw kandidatuur te stellen voor alle scholen van de scholengroep en/of naar een school van voorkeur. De contactgegevens vind je per school terug op deze website onder onze scholen.

Vacatures

© 2018 Scholengroep 21 – SGR21 – Vlaamse Ardennen, Ronseweg 1, 9700 Oudenaarde