logo Scholengroep 21 Vlaamse Ardennen logo Scholengroep 21 Vlaamse Ardennen

GO! Decroly Ronse viert eigen Bommels

Bommels Ronse Decroly

GO! basisschool Dr. O. Decroly viert de nieuwe investeringen in de school én de lokale Bommelsfeesten samen in één klap. Op maandag kwamen alle leerlingen verkleed naar school. In Ronse gaan normaal gezien de Bommels door op zaterdag, zondag en maandag. Tijdens de stoet van dit Ronsische carnaval worden elk jaar snoepjes naar de kinderen gegooid. De stoet mocht dit jaar echter niet doorgaan wegens corona.

Bij de GO! basisschool Decroly bleven ze niet bij de pakken zitten en verzonnen ze een waardig alternatief voor de kinderen. De pas aangekochte en beletterde camionette van de school reed maandag al toeterend de speelplaats op om de kinderen te verrassen. De chauffeurs van dienst reden langs elke klas en overhandigden hen een grote zak vol lekkere snoepjes. Zo werden de Bommels toch nog op een leuke manier gevierd!

Naast de nieuwe camionette investeerde de school dit jaar ook in nieuwe zonnewering. De eerste klassen zijn intussen al uitgerust met rolgordijnen. Zo zorgen ze bij GO! basisschool Decroly voor frissere klassen in de zomer en een beter zicht op de smartborden in de les.

Investeringen Decroly Ronse

11/01/22

© 2022 Scholengroep Vlaamse Ardennen, Ronseweg 1, 9700 Oudenaarde