logo Scholengroep 21 Vlaamse Ardennen logo Scholengroep 21 Vlaamse Ardennen

Raymonda Verdyck in SGR21

In januari was Raymonda Verdyck, afgevaardigd bestuurder van het GO!, te gast op onze scholengroep. Raymonda maakte van de gelegenheid gebruik om het strategisch plan voor 2030 toe te lichten. Het strategisch plan GO! 2030 gaat uit van één centrale visie, de zogenaamde poolstervisie. Deze visie is, net als de poolster zelf, een continu vaststaand richtpunt. Het omschrijft wat we als GO! willen zijn en waarin we ons onderscheiden van andere onderwijsaanbieders. Klik hier als je er achter wil komen wat onze poolstervisie precies inhoudt.

Voor deze gelegenheid sloegen we de handen in elkaar met de collega’s van GO! scholengroep 24, met wie we reeds enkele samenwerkingsverbanden hebben. Elke scholengroep heeft enkele innovatieve projecten uitgekozen die reeds lopen in onze scholen en mooi aansluiten bij de ambities van de poolstervisie. Beluister de toelichting van onze innovatieve projecten hier via Prezi of bekijk de samenvatting van de slides hier op PDF.

Ook stonden de directeurs van onze scholengroepen in werkgroepen stil bij de vragen hoe ver we reeds staan op het vlak van de 5 ambities, welke stappen we nog moeten zetten en wat we nog nodig hebben om onze doelen te bereiken.

Samen gaan we aan de slag om dé favoriete leergemeenschap, voor iedereen gepersonaliseerd, spiegel en bouwsteen van de maatschappij te worden!

   

© 2022 Scholengroep Vlaamse Ardennen, Ronseweg 1, 9700 Oudenaarde