logo Scholengroep 21 Vlaamse Ardennen logo Scholengroep 21 Vlaamse Ardennen

GO! atheneum Oudenaarde

Het GO! atheneum Oudenaarde is een middelgrote school verspreid over twee campussen. Binnen de onderwijsvormen ASO, TSO, BSO en DBSO bieden wij heel wat interessante studierichtingen aan. Wij begeleiden onze leerlingen niet enkel naar de voor hen juiste studie- en beroepskeuze maar vormen hen ook op sociaal, emotioneel en persoonlijk vlak. Het onderwijs van vandaag betekent zo veel meer dan enkel kennis verwerven, daar staan en gaan wij voor.

Conform het pedagogisch project van het GO! (PPGO!) hebben wij aandacht voor alle tieners. Onze school biedt aan elk individu, ook voor diegene met specifieke onderwijsbehoeften (M-decreet), kansen op een optimale ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Wij willen onze leerlingen Samen Leren Samenleven, zodat zij als een sterk individu binnen de steeds veranderende samenleving hun plaats vinden en bovendien op een positieve manier bijdragen tot de maatschappij die de onze en de hunne is.

Als GO! atheneum Oudenaarde bieden wij een antwoord aan het steeds veranderend onderwijslandschap zodat onze leerlingen uitgroeien tot zelfzekere individuen. Het hele schoolteam zet zich dan ook dagelijks in om de leerlingen daarin zo goed mogelijk te bege­leiden. De waarden van het GO! – respect, creativiteit, resultaatgerichtheid, solidariteit en verdraagzaamheid – dragen wij hoog in het vaandel.

Bezoek ook onze website of volg ons via Facebook.

logo atheneum oudenaarde
Contactgegevens:
https://www.go-atheneumoudenaarde.be/
Campus Fortstraat
Fortstraat 47
9700 Oudenaarde
T 055 31 11 34
info@go-atheneumoudenaarde.be


Campus Bergstraat
Bergstraat 36
9700 Oudenaarde
T TSO en BSO: 055 31 21 31 of CLW: 055 39 04 20
clw@go-atheneumoudenaarde.be


© 2022 Scholengroep Vlaamse Ardennen, Ronseweg 1, 9700 Oudenaarde