logo Scholengroep 21 Vlaamse Ardennen logo Scholengroep 21 Vlaamse Ardennen

GO! Da Vinci Campus Ronse

Bij Da Vinci Campus Ronse bereiden we de studenten voor op hogere studie aan de universiteit of hogeschool én op de arbeidsmarkt. Een warm team van leerkrachten en begeleiders gidst de leerlingen door de middelbare school. We bieden een waaier van studierichtingen aan op ASO-, TSO- en BSO-niveau die de leerlingen nog kunnen aanvullen met een aantal keuzevakken. Op deze manier kan elke jongere zijn of haar talenten volledig ontplooien.

We zetten volop in op kwaliteitsvolle lessen, op een leerlinggerichte ondersteuning en een gepaste orde & discipline om elke jongere, zo ver als zijn of haar talenten het mogelijk maken zich in optimale omstandigheden te laten ontwikkelen.

Da Vinci Campus Ronse biedt ook letterlijk de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Op onze grote groene en open campus is er volop ruimte voor sport en ontspanning tijdens de pauzes en de sportlessen.

Da Vinci Campus Ronse trekt ook volop de kaart van de toekomst want we blijven inzetten op innovatieve lesprojecten, zoals bijv. de co-teachklassen waarbij leerlingen door 2 leerkrachten per vak begeleid worden, en digitalisering via Smartschool. Op deze manier dragen we niet alleen onze kennis over op de jongere generatie maar leren we hen ook de broodnodige vaardigheden om zinvol bij te dragen aan onze maatschappij.

Contactgegevens:
Gustave Royerslaan 39
9600 Ronse
T 055 23 06 60
info@davincicampus.be
http://davincicampus.be/

© 2022 Scholengroep Vlaamse Ardennen, Ronseweg 1, 9700 Oudenaarde