logo Scholengroep 21 Vlaamse Ardennen logo Scholengroep 21 Vlaamse Ardennen

Ben-jij-een-kleuteronderwijzer-of-leerkracht-wit

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Het lerarentekort is een groot probleem. Ook de scholen in onze scholengroep zijn regelmatig op zoek naar leerkrachten en onderwijzers. Alle sollicitaties zijn dus meer dan welkom!

Als scholengroep zetten we sterk in op aanvangsbegeleiding, welzijn en groei bij onze personeelsleden. We verwelkomen je graag in één van onze groen en rustig gelegen scholen. Ook sollicitanten zonder een pedagogisch diploma willen we zo goed mogelijk begeleiden naar een job in het onderwijs.

Het is zeker mogelijk om les te geven en ondertussen je lerarenopleiding te volgen. In een LIO-traject kan je als ‘leraar in opleiding’ in je eigen tempo je pedagogisch bekwaamheidsdiploma halen, terwijl je al praktijkervaring opdoet. Zin om erin te vliegen en de uitdaging aan te gaan?

Bekijk onze huidige vacatures of solliciteer spontaan

 

EERSTVOLGENDE EVENEMENTEN

//// VACATURE MEDEWERKER SCHOOLOPVANG ////Help je ons zoeken? GO Basisschool De Polyglot zoekt een medewerker voor de voor- en naschoolse opvang en het middagtoezicht. (19u/week, contract bepaalde duur van 12 januari 2023 tot 12 maart 2023) Ken jij iemand met een hart voor kinderen die op onze school deze belangrijke functie kan invullen? Meer info 👇www.vdab.be/embed/vindeenjob/vacatures/65824725#GOwerftaan #fieroponsGO ... See MoreSee Less
View on Facebook
Da Vinci Campus zoekt een leerkracht Nederlands /Engels 👇#GOwerftaanWie komt ons team versterken? We zoeken een leerkracht Nederlands - Engels voor een deeltijdse opdracht in de tweede graad.Meer info 👇👇👇👇👇👇www.vdab.be/embed/vindeenjob/vacatures/65681328?preview=true ... See MoreSee Less
View on Facebook

© 2022 Scholengroep Vlaamse Ardennen, Ronseweg 1, 9700 Oudenaarde